• gekwalificeerde kandidaten vinden

Werving & Selectie

Werving & Selectie is het werven en selecteren van een vaste medewerker voor een bepaalde functie. U neemt de medewerker direct zelf in dienst middels een arbeidsovereenkomst.

Onze primaire activiteit is het werven en selecteren van MBO'ers, HBO'ers en Academici voor uiteenlopende specialistische functies en managementposities in diverse branches. Ook internationaal werven wij medewerkers voor specialistische functies.

Als u een vacaturevraag heeft dan wilt u deze zo snel mogelijk invullen met de juist gekwalificeerde persoon. Human Empowerment beschikt over een grote database met gekwalificeerde kandidaten. Bovendien zoeken we verder in de markt en boren we de juiste kanalen aan om kandidaten te vinden die bij uw organisatie passen.

Het gehele proces van werven en selecteren nemen wij van u over. U kunt de meest geschikte kandidaat kiezen uit de kandidaten die wij op korte termijn voorstellen. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden.

Werving & Selectie bij Human Empowerment verloopt als volgt:

 1. Intakegesprek om vacature, profiel en specifieke wensen helder te krijgen.
  Deze worden vertaald naar een functieprofiel en een wervende vacaturetekst.
 2. De vacature wordt op landelijke websites bekend gemaakt.
 3. Kandidaten worden actief benaderd via onze eigen CV-database, ons netwerk en andere kanalen.
 4. De eerste selectie van kandidaten vindt plaats: interviews op harde en zachte criteria, match met de organisatiecultuur, check van diploma’s, referentiecheck van geschikte kandidaten en eventueel een assessment.
 5. De meest geschikte kandidaten worden voorgesteld en sollicitatiegesprekken tussen kandidaat en opdrachtgever worden ingepland.
 6. Begeleiding van opdrachtgever en kandidaat in de contractfase
 7. Evaluatie van de werving en selectieprocedure en nazorg.

Afgestemd op uw vraag en behoefte, kunt u bij werving & selectie kiezen uit drie contractvormen:

 • exclusief
 • 1/3 constructie
 • no cure, no pay

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact