Uitzenden

Voor de vacatures die u flexibel wilt invullen, kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van uitzenden. Ook als het gaat om uitzenden hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met de opdrachtgever en willen we fungeren als partner. Dit begint met een grondige voorbereiding, waarbij we niet alleen uw huidige personele vraag in kaart brengen, maar ook anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en veranderingen in uw team, organisatie en branche.

Omdat de werkzaamheden en de behoefte aan flexibele arbeid per dag kan verschillen, besteden wij veel aandacht aan het continu goed afstemmen van onze dienstverlening op uw wensen en eisen op regionaal en landelijk niveau. Wij denken mee in de planning, waardoor er altijd het juiste aantal mensen aan de slag is en er zo efficiënt en effectief mogelijk gewerkt kan worden.

Human Empowerment beschikt over over een eigen database en netwerk met gekwalificeerde kandidaten. Bovendien zoeken we verder in de markt en boren we de juiste kanalen aan om kandidaten te vinden die bij uw organisatie passen.

Wat zijn de voordelen van uitzenden via Human Empowerment?

 • Human Empowerment is formeel werkgever, waardoor uw organisatie geen financieel risico loopt..
 • U kunt de meest geschikte kandidaat kiezen uit de kandidaten die wij op korte termijn voorstellen. Zo houdt u tijd over voor uw corebusiness.
 • Op korte termijn een kwalitatief goede kandidaat om tijdelijke pieken op te vangen.
 • U realiseert een structurele instroom van flexibel en goed gekwalificeerd personeel.
 • Wij nemen het gehele proces van werven, selecteren, verlonen en begeleiden van u over.
 • Omdat u als opdrachtgever in juridische zin geen werkgever bent, draagt u ook niet de financiële risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid van deze medewerkers.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact