• Flexibele professionals

Detachering

Bij detachering wordt een vacaturevraag voor een afgesproken periode op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst ingevuld. De medewerker komt in dienst bij Human Empowerment Detachering b.v. Hierdoor kunt u de inzet van professionals aanpassen aan veranderende omstandigheden, waardoor u uw bedrijfsactiviteiten kunt continueren dan wel uitbreiden.

Human Empowerment verzorgt de gehele werving en selectie voor de invulling van uw vacature. Wij beschikken over een eigen database met gekwalificeerde kandidaten. Bovendien zoeken we verder in de (inter)nationale markt en boren we de juiste kanalen aan om kandidaten te vinden die bij uw organisatie passen. Het gehele proces van detacheren nemen wij van u over. U kunt de meest geschikte kandidaat kiezen uit de kandidaten die wij op korte termijn voorstellen. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden.

De voordelen van detachering via Human Empowerment:

 • Wij verzorgen alle personele- en salarisadministratie (bijvoorbeeld personeelsadministratie en verloning).
 • Human Empowerment is formeel werkgever, waardoor uw organisatie geen financieel risico loopt.
 • Als opdrachtgever betaalt u geen werkgeverslasten.
 • Bovendien betaalt u enkel voor de gewerkte uren van de medewerker. Werkt een medewerker een week niet, dan zijn hieraan dus geen kosten verbonden.
 • Als opdrachtgever heeft u de mogelijkheid om de gedetacheerde medewerker, na een vooraf afgesproken termijn, zelf in dienst te nemen.
 • U kunt de kosten van detacheren aftrekken voor de vennootschapsbelasting.
 • Het risico van ziekte en arbeidsongeschiktheid is voor onze rekening.
 • Daarnaast heeft deze flexibele medewerker een grotere binding met uw organisatie/bedrijf, waardoor optimaal gebruik gemaakt kan worden van reeds opgedane kennis en ervaring binnen uw organisatie.

Bij een arbeidsovereenkomst met een projectomschrijving is de startdatum altijd bekend, maar de beoogde einddatum niet altijd. De projectomschrijving heeft een objectief meetbaar punt, waarop het contract eindigt. Wel wordt altijd een maximale einddatum genoemd om te voorkomen dat het contract ongewenst wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact