• Ik zoek een nieuwe uitdaging

Voor kandidaten

Human Empowerment ondersteunt mensen bij een nieuwe stap in hun loopbaan. Onze diensten zijn erop gericht om jou te ondersteunen als je op zoek bent naar een nieuwe baan of je wilt oriënteren op een nieuwe uitdaging.

Heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding of leiderschapsontwikkeling? Dan verwijzen we je naar ons Talent Empowerment programma, waar je een ruime keuze aan training, coaching en assessment vindt.

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens de selectieprocedure zullen we jou als kandidaat adviseren en begeleiden. Voor zowel kandidaat als opdrachtgever willen we als partner, adviseur en coach optreden. Beide 'partijen' zien wij als onze klant. Een langdurige relatie opbouwen en onderhouden vinden wij belangrijk. Dit vertaalt zich in de jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers en in kandidaten die bij ons ´aankloppen´ als ze toe zijn aan weer een nieuwe uitdaging.

Het bieden van kwaliteit vinden wij belangrijk. Dit betekent dat onze consultants zich verdiepen in functies, competenties, processen, organisaties en branches, waardoor zij jou als kandidaat zo goed mogelijk kunnen informeren.

Een selectieprocedure ziet er als volgt uit

 1. Telefonische screening
 2. Face to face interview met onze consultant
 3. Persoonlijk gesprek met werkgever
 4. Referentiecheck (na overleg)
 5. Assessment (optioneel)

Wil je solliciteren? Ga naar onze actuele vacatures of inschrijven.

Heb je een vraag of wil je informeren naar de mogelijkheden? Bel of mail Gijs Borkes (024 785 39 54 /
[email protected]).

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact