• Training


Time- en stressmanagement

Deze training past bij jou als:

 • je behoefte hebt aan meer rust in je werk door beter te plannen en vaker prioriteiten te stellen
 • je wilt werken aan een betere balans en minder stress tijdens je werk
 • je meer grip wilt hebben op je tijd en activiteiten

Resultaten na de training

 • je weet wat je kunt doen om meer tijd aan je kerntaken te besteden
 • je bent je meer bewust van de momenten waarop je stress, onrust of irritatie ervaart
 • je kunt beter omgaan met je eigen valkuilen en hersenspinsels
 • je hebt handvatten om in je werk de rust te bewaren door verwachtingen beter te managen en vaker nee te zeggen

Inhoud

Tijdens deze training houd je jezelf een spiegel voor, waardoor je meer inzicht krijgt in je dagelijkse tijdvreters en tijdverspillers. Aan de hand van een praktische oefening word je je meer bewust van de momenten waarop je stress, onrust, irritatie of andere negatieve gevoelens ervaart. Je leert je eigen valkuilen beter herkennen en krijgt tips aangereikt die je leren meer structuur te geven aan je werkdag en duidelijker te communiceren zodat je efficiënter en minder gestrest kunt werken.

Programma

De training bestaat uit 2 dagdelen en start met een individuele vragenlijst. Op basis van de input van alle deelnemers wordt het definitieve programma vastgesteld, zodat zo goed mogelijk wordt aangesloten bij ieders leerbehoefte. Tijdens het eerste dagdeel staat de hierboven genoemde inhoud centraal en na afloop ga je aan de slag met concrete acties. Het tweede dagdeel is een terugkomdag die na 3 weken wordt aangeboden. Hierin staat het behandelen van ervaringen en het oefenen met cases uit de eigen dagelijkse praktijk centraal.

Kenmerken

 • in-company training
 • afwisselend korte theoretische uitleg en praktische handvatten
 • bewustwording van eigen gedrag
 • oefenen met en delen van eigen praktijkervaringen
 • ervaren trainer die een prettige en veilige leeromgeving creëert
 • inclusief werkboek en certificaat

Verankering

Je leert pas echt als je het geleerde gaat toepassen in de praktijk. Na dagdeel 1 ga je in je dagelijkse werk aan de slag met concrete verbeteracties. Tijdens dagdeel 2 wissel je ervaringen uit en ga je oefenen met eigen praktijksituaties.

Voor wie

Iedereen die in zijn werk (en leven) behoefte heeft aan meer rust, minder stress, meer grip en een betere werk-privé balans. Aantal deelnemers: 4 - 12.

Locatie

Afhankelijk van de voorkeuren en praktische haalbaarheid, wordt de training uitgevoerd op het eigen kantoor van de opdrachtgever of een externe locatie.

Meer weten?

Iedere vraag begint met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Bel of mail Roos Awater om een afspraak te maken
([email protected] / 06 51 27 84 76). In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

Bekijk ons volledige Talent Empowerment aanbod of maak een afspraak voor een training, coaching of assessment op maat!

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact