• professionele & soft skills ontwikkelen

Training

In onze trainingen staat het ontwikkelen van professionele & soft skills centraal. Onze trainingen worden altijd op maat ontwikkeld en afgestemd op de vraag van het team of de organisatie.

Wij verzorgen bijvoorbeeld de volgende trainingen:

Kenmerken van onze trainingen:

 • actief aan de slag met persoonlijke- en teamdoelstellingen
 • de eigen praktijkervaringen staan centraal
 • ervaren trainers met jarenlange relevante praktijkervaring
 • leren van de opbouwende feedback die je ontvangt van de trainer en je collega’s
 • trainen in een sfeer van vertrouwen en plezier

Een korte theoretische uitleg wordt steeds afgewisseld met bewustwording van eigen gedrag, praktische handvatten en oefenen met nieuwe vaardigheden. De eigen praktijkervaringen staan daarbij centraal. In-company training heeft als voordeel dat deelnemers ervaringen met collega's kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren.

In de spiegel kijken

Onze trainers werken vanuit de visie dat een organisatie alleen kan groeien en professionaliseren als mensen open staan voor ontwikkeling. Hun drive is mensen te inspireren en te stimuleren om in de spiegel te kijken, talenten en kwaliteiten te versterken en eventuele blokkades in hun ontwikkeling te overwinnen.

Training én coaching

Onze trainingen kunnen we afwisselen met individuele coachingsgesprekken. Tijdens de trainingssessies bespreken we de theorie, wisselen de deelnemers praktijkervaringen uit en oefenen basisvaardigheden. In een vertrouwelijke en veilige setting reflecteren de deelnemers vervolgens met een eigen coach op hun persoonlijke ervaringen en oefenen nieuwe vaardigheden.

Duurzame gedragsverandering

Wij spreiden korte trainingssessies over een langere periode. Op deze manier zijn de deelnemers in staat zijn om de geleerde vaardigheden direct in praktijk te brengen. Dankzij tussentijdse coachingsgesprekken en praktijkopdrachten worden de deelnemers gedurende een langere periode gestimuleerd om daadwerkelijk te oefenen in de eigen werkomgeving. Dit draagt bij aan een duurzame gedragsverandering.

Meer weten?

Iedere vraag begint met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Bel of mail Roos Awater om een afspraak te maken
([email protected] / 06 51 27 84 76). In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

Bekijk ons aanbod of maak een afspraak voor een training of coaching op maat!

<< terug naar Talent Empowerment

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact