• persoonlijke ontwikkeling

Coaching

Persoonlijke coaching past bij jou als je behoefte hebt aan individuele begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Het doel van coaching is het versterken van je talenten en het oplossen van eventuele knelpunten. In een prettige en vertrouwelijke sfeer leer je te reflecteren op je eigen gedrag, zet je stappen om belemmeringen op te lossen en ga je actief oefenen met nieuw gedrag. Een personal coach begeleidt je om in beweging te blijven.

Coaching is effectief als je bijvoorbeeld:

 • een nieuwe stap wilt zetten in je loopbaan
 • wilt groeien in je leidinggevende rol
 • beter voor jezelf wilt opkomen, overtuigender wilt overkomen en/of assertiever wilt zijn
 • meer resultaat uit je commerciële- of adviesgesprekken wilt halen
 • met meer rust, ontspanning en plezier wilt werken

Kies de coaching die bij jou past

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kies je samen met je coach voor het programma dat het beste past bij jouw coachingsvraag. Als je andere wensen hebt, dan kunnen we het programma eenvoudig aanpassen. We bieden verschillende coachingsprogramma’s aan:

Vertrouwelijkheid

Een goede klik met de coach is een belangrijke voorwaarde voor de effectiviteit van coaching. Daarom bieden wij je de mogelijkheid een kosteloos oriëntatiegesprek te plannen. Je bepaalt zelf of je met deze coach een traject wilt starten.

Als coach gaan we een vertrouwensrelatie aan en zijn we verplicht tot geheimhouding van hetgeen ons uit hoofde van de uitoefening van ons beroep ter kennis komt, voor zover die gegevens van vertrouwelijke aard zijn. Die verplichting blijft na het beëindigen van de professionele contacten bestaan.

Rapportage

De gegevens in het kader van de coaching zullen zorgvuldig worden bewaard in een dossier en/of op digitale wijze. Deze gegevens worden voor de duur van één jaar bewaard, vanaf het moment dat de coaching is afgerond en de professionele relatie is beëindigd. De inhoud van de rapportage is vertrouwelijk en alleen voor jou bestemd. Jij beslist of en hoe gedetailleerd je rapporteert over de uitkomsten van het zelfonderzoek.

Meer weten?

Iedere vraag begint met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Bel of mail Roos Awater om een afspraak te maken
([email protected] / 06 51 27 84 76). In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

Bekijk ons aanbod of maak een afspraak voor een training of coaching op maat!

<< terug naar Talent Empowerment

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact