• wij verbinden mensen en organisaties

Onze visie

Human Empowerment werkt vanuit de visie dat mensen met meer trots, betrokkenheid en plezier werken als zij hun talenten kunnen inzetten en bijdragen aan het succes van de organisatie. Al bijna 20 jaar helpen wij mensen en organisaties bij het realiseren van een succesvolle match.

Ontzorgen

Zoekt u talentvolle mensen voor uw organisatie? Of bent u een professional met ambities? Human Empowerment zoekt voortdurend in de markt naar talentvolle kandidaten met de juiste kennis en competenties. In onze samenwerking willen we opdrachtgever én kandidaat zoveel mogelijk ontzorgen. Van kennismaking tot arbeidsovereenkomst. Voor beiden willen we als partner, adviseur en coach optreden in onze werving, selectie, detachering, training, coaching en assessments.

Samenwerken

Een relatie opbouwen en onderhouden op basis van openheid, integriteit en duurzaamheid. Dat vinden wij belangrijk. Dit vertaalt zich in de jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers en in kandidaten die bij ons ´aankloppen´ als ze weer toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Kwaliteit

Kwaliteit heeft onze prioriteit. Dit betekent dat we tijd investeren in een grondige voorbereiding. Onze consultants verdiepen zich in functies, competenties, processen, organisaties en branches. Als klant ziet u dit terug in al onze diensten.

Talenten ontwikkelen

In onze visie beschikt ieder mens over unieke talenten. Wij begeleiden mensen en organisaties om drijfveren, talenten en competenties inzichtelijk te maken en optimaal te benutten. In ons programma Talent Empowerment draait alles om het ontdekken, managen, ontwikkelen en verrijken van talenten en soft skills.

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact