• wij verbinden mensen en organisaties

Roos Awater
Managing Partner - Senior Trainer / Coach
024 785 39 54
06 51 27 84 76
Expertise: verbindend communiceren, leidinggeven vanuit authenticiteit, professioneel klantcontact, talent- en loopbaanontwikkeling

Roos Awater

Mensen in organisaties begeleiden bij het ontdekken van hun talenten en het versterken van hun persoonlijke vaardigheden. Dat is de rode draad in mijn loopbaan sinds ik ben afgestudeerd als onderwijskundige. Als accountmanager, manager, recruiter, ondernemer, trainer en coach heb ik brede kennis en ervaring opgebouwd over gedrag van mensen en teams in organisaties. Mijn specialisaties zijn: verbindend communiceren, leidinggeven vanuit authenticiteit, professioneel klantcontact en loopbaanontwikkeling.

Als Senior Trainer & Coach bij Human Empowerment ben ik verantwoordelijk voor
Talent- & Management Development. In Talent Empowerment zijn onze programma’s voor training, coaching en assessment onderbracht. Een beroep wordt een roeping als iemand zijn eigenheid laat zien en zich gedreven voelt. Mijn drijfveer is om dat samen met mensen te ontdekken en bereiken. ‘Harde’ kwaliteiten die klanten mij toekennen zijn: analytisch, structurerend, leergierig, praktisch en resultaatgericht. ‘Zachte’ kwaliteiten: respectvol, betrouwbaar, sensitief, toegewijd en intuïtief.

Als bestuurslid van de Stichting Technovium denk ik mee over het afstemmen van technisch onderwijs en bedrijfsleven in de regio Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik houd ervan om samen met vrienden en familie Italiaans of Aziatisch te koken of te borrelen bij een houtvuurtje in de tuin. Mijn grote liefde is reizen met als favoriete bestemming Australië.

Iedere vraag begint met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart. Bel of mail om een afspraak te maken ([email protected] / 06 51 27 84 76).


 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact