• wij verbinden mensen en organisaties

 • wij verbinden mensen en organisaties

Over ons

Human Empowerment is een professionele HR dienstverlener op het gebied van arbeidsbemiddeling en talentontwikkeling. Vanuit ons kantoor in Nijmegen richten wij ons op kandidaten en opdrachtgevers in heel Nederland. Al sinds 2000 zijn we actief voor vaste en tijdelijke functies op MBO, HBO en WO niveau.

Wat kunt u van ons verwachten?

De consultants van Human Empowerment zijn getraind om de competenties en drijfveren van mensen scherp in kaart te brengen. Zij investeren tijd om de wensen en behoeften van opdrachtgever én kandidaat in kaart te brengen. Zij verdiepen zich in functieprofiel, competenties, bedrijfsprocessen, systemen, organisatiestructuur, cultuur en strategie. Op basis hiervan kunnen zij kandidaten volledig informeren en de juiste match realiseren. Alle consultants hebben een HBO/WO achtergrond en beschikken over kennis van de markt waarvoor zij werken.

Wij bouwen relaties die gebaseerd zijn op openheid, integriteit en duurzaamheid. Dat vinden wij een voorwaarde om van toegevoegde waarde te zijn voor onze kandidaten, coachees, trainees én opdrachtgevers.

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact