• Coaching

Managementcoaching 'verdiepend'


“Successful people become great leaders when they learn to shift

the focus from themselves to others.” Marshall Goldsmith


Managementcoaching 'verdiepend' past bij jou als je:

 • vanuit meer ontspanning, rust en balans wilt leidinggeven

 • meer ‘in control’ wilt zijn door los te laten

 • het gevoel hebt dat je meer uit jezelf én uit je team kunt halen

Resultaten

Na dit coachingsprogramma kun je meer ontspannen en 'vanuit jezelf' leidinggeven. Doordat je ontdekt welke emoties voor jou een grote rol spelen, krijg je inzicht in jouw belemmerende en versterkende patronen. Van hieruit kun je de kwaliteiten van jezelf én je team beter benutten.

 • je ervaart meer zelfvertrouwen, ontspanning en rust in het leidinggeven

 • je kent jezelf beter waardoor je jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten

 • je bent je meer bewust van wat er onbewust speelt in het contact met anderen

Programma

Als leidinggevende in een veranderende omgeving wil je jezelf continu blijven ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling begint met zelfreflecterend vermogen en inzicht in innerlijke drijfveren en patronen. Je versterkt hiermee je natuurlijke vermogen om je aan verschillende situaties aan te passen en bent effectiever in je omgang met anderen. Door het kennen van jezelf én de ander krijg je bovendien meer positieve invloed. Dit is het fundament voor jouw functioneren en communiceren in een leidinggevende rol.

Deze coaching is gebaseerd op de ZKM-methode (ZelfKonfrontatieMethode). In alles wat je doet neem je jouw ervaringen en verleden mee. In deze coaching ga je onderzoeken in hoeverre deze een rol spelen in jouw huidige werk. Op basis hiervan ga je doelen stellen en oefen je met nieuwe vaardigheden en gedrag. Gedurende het traject word je begeleid door een ervaren ZKM-coach. Het programma ziet er als volgt uit:

Fase 1 ZKM-zelfonderzoek:

 • intakegesprek (vrijblijvend en kosteloos)
 • ZKM-zelfonderzoek (4 gesprekken van 2½ uur)
 • persoonlijke rapportage ZKM-zelfonderzoek
 • doelstellend gesprek (1½ uur)

Fase 2 Coaching (gedragsverandering en verankering):

 • 5 coachingsgesprekken (5 gesprekken van 1½ uur)
 • werkboek met opdrachten en oefeningen
 • e-coaching gedurende de looptijd van het programma (ca. 4-6 maanden)
 • voor- en nameting (effectmeting)

ZKM-coaching heeft een aantal unieke kenmerken en verloopt volgens een vaste opbouw.

Afhankelijk van jouw vraag en het verloop van de coaching kunnen we het programma aanpassen.

Voor wie

Managementcoaching is geschikt voor managers en directieleden die de wens hebben om vanuit meer ontspanning, rust en balans leiding te geven. Die meer uit zichzelf én hun team willen halen. Deze verdiepende coaching is geschikt voor vragen die je niet zo gemakkelijk kunt formuleren en die geen kant-en-klaar antwoord hebben. Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt dat ´iets' niet lekker loopt. ZKM-coaching is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling te werken.

Locatie

De coaching vindt plaats op het kantoor van Human Empowerment in Nijmegen. In overleg kan de coaching eventueel plaatsvinden op een andere locatie.

Investering

De investering voor Managementcoaching is € 2950,- ex BTW. Optioneel kun je een driehoeksgesprek met je eigen leidinggevende toevoegen.

Maak een afspraak

Iedere vraag begint met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bel of mail Roos Awater om
een afspraak te maken ([email protected] / 06 51 27 84 76). In dit gesprek
maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

Bekijk ons aanbod of maak een afspraak voor een training, coaching of assessment op maat!

<< terug naar Coaching

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Training & coaching

Training Coaching Talentenanalyse

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
[email protected]
www.human-empowerment.nl
LinkedIn
Contact