• Flexibele professionals

 • gekwalificeerde kandidaten vinden

Voor organisaties

Bent u op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie? Wij ondersteunen professionals en organisaties bij arbeids­bemiddeling en talentontwikkeling.

Human Empowerment

Human Empowerment ondersteunt organisaties bij de arbeidsbemiddeling van professionals
op MBO, HBO en WO niveau. Wat kunt u van Human Empowerment verwachten:

 • een professionele gesprekspartner met kennis van zaken
 • samenwerking gebaseerd op openheid, integriteit en duurzaamheid
 • toegang tot een landelijk netwerk van gekwalificeerde professionals

Specialisme: Wij hebben veel ervaring in de markten industrie, automotive en machinebouw. Daarnaast werken wij ook ook samen met opdrachtgevers in ICT en onderwijs. Onze consultants worden continu getraind om hun kennis van functies, competenties, processen, organisaties en branches te vergroten.

Werkgebied: Onze opdrachtgevers zijn organisaties in heel Nederland, maar de meeste van onze klanten bevinden zich in Gelderland, Brabant, Noord-Limburg, Utrecht en Zuid-Holland.

Human Empowerment biedt u de mogelijkheid te kiezen voor werving & selectie, detachering, uitzenden, interim of on-site.

Talent Empowerment

In ons Talent Empowerment programma staat talentontwikkeling centraal. Onze assessment programma's laten professionals ontdekken wat hun drijfveren, talenten en competenties zijn. Door vervolgens heel gericht te trainen en/of coachen kunnen zij hun persoonlijke vaardigheden verder ontwikkelen. Lees meer over Talent Empowerment.

Heeft u een vraag of wilt informeren naar de mogelijkheden? Bel of mail Emil van Dijk (024 36 50 700 /
e.v.dijk@human-empowerment.nl).

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Meer dan alleen het invullen van een vacature'


  ‘Ik heb de samenwerking met Human Empowerment als zeer prettig ervaren. Emil en zijn team zijn erg professioneel en luisteren goed naar de wensen van de kandidaat.
  O
  ok nadat ik mijn contract had getekend, hebben we nog fijn contact gehad.'

  Zo beschrijft Koen, één van onze kandidaten (Sales Engineer) zijn ervaring. Lees meer ...

 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'