• gekwalificeerde kandidaten vinden

Werving & Selectie

Werving & Selectie is het werven en selecteren van een vaste medewerker voor een bepaalde functie. U neemt de medewerker direct zelf in dienst middels een arbeidsovereenkomst.

Onze primaire activiteit is het werven en selecteren van MBO'ers, HBO'ers en Academici voor uiteenlopende specialistische functies en managementposities in diverse branches. Ook internationaal werven wij medewerkers voor specialistische functies.

Als u een vacaturevraag heeft dan wilt u deze zo snel mogelijk invullen met de juist gekwalificeerde persoon. Human Empowerment beschikt over een grote database met gekwalificeerde kandidaten. Bovendien zoeken we verder in de markt en boren we de juiste kanalen aan om kandidaten te vinden die bij uw organisatie passen.

Het gehele proces van werven en selecteren nemen wij van u over. U kunt de meest geschikte kandidaat kiezen uit de kandidaten die wij op korte termijn voorstellen. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden.

Werving & Selectie bij Human Empowerment verloopt als volgt:

 1. Intakegesprek om vacature, profiel en specifieke wensen helder te krijgen.
  Deze worden vertaald naar een functieprofiel en een wervende vacaturetekst.
 2. De vacature wordt op landelijke websites bekend gemaakt.
 3. Kandidaten worden actief benaderd via onze eigen CV-database, ons netwerk en andere kanalen.
 4. De eerste selectie van kandidaten vindt plaats: interviews op harde en zachte criteria, match met de organisatiecultuur, check van diploma’s, referentiecheck van geschikte kandidaten en eventueel een assessment.
 5. De meest geschikte kandidaten worden voorgesteld en sollicitatiegesprekken tussen kandidaat en opdrachtgever worden ingepland.
 6. Begeleiding van opdrachtgever en kandidaat in de contractfase
 7. Evaluatie van de werving en selectieprocedure en nazorg.

Afgestemd op uw vraag en behoefte, kunt u bij werving & selectie kiezen uit drie contractvormen:

 • no cure, no pay
 • 1/3 constructie
 • executive search

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn