Uitzenden

Voor de vacatures die u flexibel wilt invullen, kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van uitzenden. Ook als het gaat om uitzenden hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met de opdrachtgever en willen we fungeren als partner. Dit begint met een grondige voorbereiding, waarbij we niet alleen uw huidige personele vraag in kaart brengen, maar ook anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en veranderingen in uw team, organisatie en branche.

Omdat de werkzaamheden en de behoefte aan flexibele arbeid per dag kan verschillen, besteden wij veel aandacht aan het continu goed afstemmen van onze dienstverlening op uw wensen en eisen op regionaal en landelijk niveau. Wij denken mee in de planning, waardoor er altijd het juiste aantal mensen aan de slag is en er zo efficiënt en effectief mogelijk gewerkt kan worden.

Human Empowerment beschikt over over een eigen database en netwerk met gekwalificeerde kandidaten. Bovendien zoeken we verder in de markt en boren we de juiste kanalen aan om kandidaten te vinden die bij uw organisatie passen.

Wat zijn de voordelen van uitzenden via Human Empowerment?

 • Human Empowerment is formeel werkgever, waardoor uw organisatie geen financieel risico loopt..
 • U kunt de meest geschikte kandidaat kiezen uit de kandidaten die wij op korte termijn voorstellen. Zo houdt u tijd over voor uw corebusiness.
 • Op korte termijn een kwalitatief goede kandidaat om tijdelijke pieken op te vangen.
 • U realiseert een structurele instroom van flexibel en goed gekwalificeerd personeel.
 • Wij nemen het gehele proces van werven, selecteren, verlonen en begeleiden van u over.
 • Omdat u als opdrachtgever in juridische zin geen werkgever bent, draagt u ook niet de financiële risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid van deze medewerkers.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn