• Flexibele professionals

Detachering

Bij detachering wordt een vacaturevraag voor een afgesproken periode op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst ingevuld. De medewerker komt in dienst bij Human Empowerment Detachering b.v. Hierdoor kunt u de inzet van professionals aanpassen aan veranderende omstandigheden, waardoor u uw bedrijfsactiviteiten kunt continueren dan wel uitbreiden.

Human Empowerment verzorgt de gehele werving en selectie voor de invulling van uw vacature. Wij beschikken over een eigen database met gekwalificeerde kandidaten. Bovendien zoeken we verder in de (inter)nationale markt en boren we de juiste kanalen aan om kandidaten te vinden die bij uw organisatie passen. Het gehele proces van detacheren nemen wij van u over. U kunt de meest geschikte kandidaat kiezen uit de kandidaten die wij op korte termijn voorstellen. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden.

De voordelen van detachering via Human Empowerment:

 • Wij verzorgen alle personele- en salarisadministratie (bijvoorbeeld personeelsadministratie en verloning).
 • Human Empowerment is formeel werkgever, waardoor uw organisatie geen financieel risico loopt.
 • Als opdrachtgever betaalt u geen werkgeverslasten.
 • Bovendien betaalt u enkel voor de gewerkte uren van de medewerker. Werkt een medewerker een week niet, dan zijn hieraan dus geen kosten verbonden.
 • Als opdrachtgever heeft u de mogelijkheid om de gedetacheerde medewerker, na een vooraf afgesproken termijn, zelf in dienst te nemen.
 • U kunt de kosten van detacheren aftrekken voor de vennootschapsbelasting.
 • Het risico van ziekte en arbeidsongeschiktheid is voor onze rekening.
 • Daarnaast heeft deze flexibele medewerker een grotere binding met uw organisatie/bedrijf, waardoor optimaal gebruik gemaakt kan worden van reeds opgedane kennis en ervaring binnen uw organisatie.

Bij een arbeidsovereenkomst met een projectomschrijving is de startdatum altijd bekend, maar de beoogde einddatum niet altijd. De projectomschrijving heeft een objectief meetbaar punt, waarop het contract eindigt. Wel wordt altijd een maximale einddatum genoemd om te voorkomen dat het contract ongewenst wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn