• gekwalificeerde kandidaten vinden
 • Flexibele professionals

Voor opdrachtgevers

Bent u op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie? Wij ondersteunen professionals en organisaties bij arbeids­bemiddeling en talentontwikkeling.

Human Empowerment

Human Empowerment ondersteunt organisaties bij de arbeidsbemiddeling van professionals
op MBO, HBO en WO niveau. Wat kunt u van Human Empowerment verwachten:

 • een professionele gesprekspartner met kennis van zaken
 • samenwerking gebaseerd op openheid, integriteit en duurzaamheid
 • toegang tot een landelijk netwerk van gekwalificeerde professionals

Specialisme: Wij hebben veel ervaring in de markten industrie, automotive en machinebouw. Daarnaast werken wij ook ook samen met opdrachtgevers in ICT en onderwijs. Onze consultants worden continu getraind om hun kennis van functies, competenties, processen, organisaties en branches te vergroten.

Werkgebied: Onze opdrachtgevers zijn organisaties in heel Nederland, maar de meeste van onze klanten bevinden zich in Gelderland, Brabant, Noord-Limburg, Utrecht en Zuid-Holland.

Human Empowerment biedt u de mogelijkheid te kiezen voor werving & selectie, detachering, uitzenden, interim of on-site.

Talent Empowerment

In ons Talent Empowerment programma staat talentontwikkeling centraal. Onze assessment programma's laten professionals ontdekken wat hun drijfveren, talenten en competenties zijn. Door vervolgens heel gericht te trainen en/of coachen kunnen zij hun persoonlijke vaardigheden verder ontwikkelen. Lees meer over Talent Empowerment.

Heeft u een vraag of wilt informeren naar de mogelijkheden? Bel of mail Emil van Dijk (024 36 50 700 /
e.v.dijk@human-empowerment.nl).

 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn