• Training: personal skills ontwikkelen

Maatwerk trainingen

In traingen staat het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden ('soft skills') centraal. Onze trainingen worden altijd op maat ontwikkeld en afgestemd op de vraag van het team of de organisatie.

Kenmerken van onze trainingen:

 • actief aan de slag met persoonlijke- en teamdoelstellingen
 • de eigen praktijkervaringen staan centraal
 • ervaren trainers met jarenlange relevante praktijkervaring
 • leren van de opbouwende feedback die je ontvangt van de trainer en je collega’s
 • trainen in een sfeer van vertrouwen en plezier

Een korte theoretische uitleg wordt steeds afgewisseld met bewustwording van eigen gedrag, praktische handvatten en oefenen met nieuwe vaardigheden. De eigen praktijkervaringen staan daarbij centraal. In-company training heeft als voordeel dat deelnemers ervaringen met collega's kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren.

In de spiegel kijken

Onze trainers werken vanuit de visie dat een organisatie alleen kan groeien en professionaliseren als mensen open staan voor ontwikkeling. Hun drive is mensen te inspireren en te stimuleren om in de spiegel te kijken, talenten en kwaliteiten te versterken en eventuele blokkades in hun ontwikkeling te overwinnen.

Training én coaching

Onze trainingen kunnen we afwisselen met individuele coachingsgesprekken. Tijdens de trainingssessies bespreken we de theorie, wisselen de deelnemers praktijkervaringen uit en oefenen basisvaardigheden. In een vertrouwelijke en veilige setting reflecteren de deelnemers vervolgens met een eigen coach op hun persoonlijke ervaringen en oefenen nieuwe vaardigheden.

Duurzame gedragsverandering

Wij spreiden korte trainingssessies over een langere periode. Op deze manier zijn de deelnemers in staat zijn om de geleerde vaardigheden direct in praktijk te brengen. Dankzij tussentijdse coachingsgesprekken en praktijkopdrachten worden de deelnemers gedurende een langere periode gestimuleerd om daadwerkelijk te oefenen in de eigen werkomgeving. Dit draagt bij aan een duurzame gedragsverandering.

De meest populaire trainingen zijn:

Maak een afspraak

Iedere vraag begint met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bel of mail Roos Awater om een afspraak te maken
(r.awater@human-empowerment.nl / 06 51 27 84 76). In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

Bekijk ons aanbod of maak een afspraak voor een training of coaching op maat!

<< terug naar Talent Empowerment

 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn