• persoonlijke ontwikkeling • inzicht in je kwaliteiten
  en ontwikkelpunten


 • een leven lang leren • inzicht in vakkennis én competenties
 • professionele & soft skills ontwikkelen

Team Empowerment

We leven in een tijd van verandering en toenemende complexiteit. Om succesvol te blijven wil je als manager de talenten van je mensen duurzaam benutten en soft skills voor de toekomst ontwikkelen. Maar hoe pak je dat aan?

Bij Human Empowerment geloven we dat mensen met meer trots, betrokkenheid en plezier werken als zij hun talenten kunnen inzetten en over de juiste skills beschikken om bij te dragen aan het succes van de organisatie. We ondersteunen managers om dat samen met hun team(s) te bereiken. We stemmen de organisatie- en teamdoelen, de gewenste competenties en de ontwikkelbehoefte van mensen op elkaar af. Op basis hiervan starten we een ontwikkelprogramma dat kan bestaan uit een talentenanalyse, teamanalyse, individuele coaching, teamtraining, teamcoaching, workshops, intervisie etc. Daarnaast hebben we veel ervaring met het bouwen van een eigen academy voor je organisatie.

Ons Talent Empowerment bestaat uit de volgende stappen:

1. Talenten ontdekken Het ontwikkelen van talent begint met zelfreflectie. Door het invullen van onze online talentenanalyse krijgen mensen inzicht in hun talenten, drijfveren, valkuilen, energievreters en energiegevers. Optioneel kunnen de leidinggevende en/of collega’s een 360˚ feedback vragenlijst invullen waarin zij een collega feedback geven op specifieke competenties.

Resultaat: talenten, competenties, valkuilen en ontwikkelpunten zijn inzichtelijk

2. Talenten managen Als teammanager wil je de talenten van je mensen zo goed mogelijk inzetten. Je gaat hierover in gesprek en zoekt samen naar een optimale match tussen datgene waar mensen goed in zijn en het werk dat ze doen. Dit is een continu proces van enthousiasmeren, stimuleren, luisteren, loslaten, uitdagen en omgaan met weerstand. We helpen jou om deze rol zo goed mogelijk te vervullen.

Resultaat: talenten krijgen de ondersteuning die ze nodig hebben

3. Talenten ontwikkelen Mensen hebben vaak zelf ook behoefte om hun talenten beter en slimmer in te zetten. In groepsgerichte trainingen of individuele coaching reiken we praktische handvatten aan, ontwikkelen skills en verankeren nieuw gedrag. Het stimuleren van leren heeft een grote, positieve invloed op de duurzame inzetbaarheid van mensen.

Resultaat: talenten zijn uitgerust met de juiste skills

4. Talenten verrijken Veel mensen bereiken een moment waarop zij willen stilstaan bij waar ze nu staan. We bieden mensen de mogelijkheid om te herijken, op zoek te gaan naar de rode draad in hun leven en loopbaan, naar meer inzicht in hun eigen gedrags- en gevoelspatronen. Het resultaat is dat mensen werken vanuit innerlijke kracht, hun talenten verrijken en duurzame keuzes maken voor de toekomst

Resultaat: talenten blijven duurzaam in beweging

Meer weten?

Iedere vraag begint met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Bel of mail Roos Awater om een afspraak te maken
(r.awater@human-empowerment.nl / 06 51 27 84 76). In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Meer dan alleen het invullen van een vacature'


  ‘Ik heb de samenwerking met Human Empowerment als zeer prettig ervaren. Emil en zijn team zijn erg professioneel en luisteren goed naar de wensen van de kandidaat.
  O
  ok nadat ik mijn contract had getekend, hebben we nog fijn contact gehad.'

  Zo beschrijft Koen, één van onze kandidaten (Sales Engineer) zijn ervaring. Lees meer ...

 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'