• Coaching: persoonlijke ontwikkeling

Coachingsprogramma´s

Coaching past bij jou als je behoefte hebt aan individuele begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Het doel van coaching is het versterken van je talenten en het oplossen van eventuele knelpunten. In een prettige en vertrouwelijke sfeer leer je te reflecteren op je eigen gedrag, zet je stappen om belemmeringen op te lossen en ga je actief oefenen met nieuw gedrag. Een personal coach begeleidt je om in beweging te blijven.

Coaching is effectief als je bijvoorbeeld:

 • een nieuwe stap wilt zetten in je loopbaan
 • wilt groeien in je leidinggevende rol
 • beter voor jezelf wilt opkomen, overtuigender wilt overkomen en/of assertiever wilt zijn
 • meer resultaat uit je commerciële- of adviesgesprekken wilt halen
 • met meer rust, ontspanning en plezier wilt werken

Kies de coaching die bij jou past

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kies je samen met je coach voor het programma dat het beste past bij jouw coachingsvraag. Als je andere wensen hebt, dan kunnen we het programma eenvoudig aanpassen. We bieden verschillende coachingsprogramma’s aan:

Vertrouwelijkheid

Een goede klik met de coach is een belangrijke voorwaarde voor de effectiviteit van coaching. Daarom bieden wij je de mogelijkheid een kosteloos intakegesprek te plannen. Je bepaalt zelf of je met deze coach een traject wilt starten.

Als coach gaan we een vertrouwensrelatie aan en zijn we verplicht tot geheimhouding van hetgeen ons uit hoofde van de uitoefening van ons beroep ter kennis komt, voor zover die gegevens van vertrouwelijke aard zijn. Die verplichting blijft na het beëindigen van de professionele contacten bestaan.

Rapportage

De gegevens in het kader van de coaching zullen zorgvuldig worden bewaard in een dossier en/of op digitale wijze. Deze gegevens worden voor de duur van één jaar bewaard, vanaf het moment dat de coaching is afgerond en de professionele relatie is beëindigd. De inhoud van de rapportage is vertrouwelijk en alleen voor jou bestemd. Jij beslist of en hoe gedetailleerd je rapporteert over de uitkomsten van het zelfonderzoek.

Maak een afspraak

Iedere vraag begint met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bel of mail Roos Awater om een afspraak te maken
(r.awater@human-empowerment.nl / 06 51 27 84 76). In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

Bekijk ons aanbod of maak een afspraak voor een training of coaching op maat!

<< terug naar Talent Empowerment

 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn