• Assessment:
  inzicht in je kwaliteiten
  en ontwikkelpunten

Assessments

Als je meer inzicht wilt krijgen in jouw talenten en ontwikkelpunten, dan is een assessment een goede keuze voor jou. Een assessment geeft bijvoorbeeld een antwoord op de volgende vragen:

 • Waar ligt mijn talent? Wat zijn mijn kwaliteiten? Waar sta ik in mijn ontwikkeling?
 • Welke competenties kan ik verder ontwikkelen? Wat zijn mijn valkuilen?
 • Welke ontwikkeling is nodig om in mijn nieuwe functie succesvol aan de slag te gaan?
 • Welke stappen ga ik zetten in mijn loopbaan? Wat past bij mij?

Organisaties zetten een assessment in als zij behoefte hebben aan ondersteuning bij beslissingen over instroom of doorstroom van medewerkers. De interne arbeidsmarkt wordt beter benut en er wordt optimaal gebruik gemaakt van de talenten die in de organisatie aanwezig zijn. Human Empowerment maakt gebruik van analyses en instrumenten waarmee organisaties snel een objectief inzicht krijgen in mensen (MBO/HBO/WO). Door te meten welke drijfveren, talenten, competenties, cognitieve capaciteiten en interesses mensen hebben, kunnen mensen makkelijk gematcht worden met functies, rollen en een passende omgeving.

Programma's

Ieder assessment programma start met een telefonisch of persoonlijk intakegesprek. We inventariseren de behoefte, bespreken welke competenties belangrijk zijn en bepalen een passend assessment programma.

Wij bieden de volgende assessment programma's aan:

Wilt u ook inzicht in de vaktechnische kennis & vaardigheden van uw technici (MBO niveau 3-4)? Speciaal hiervoor heeft Human Empowerment een technisch assessment ontwikkeld:

Kwaliteitswaarborg

De assessments van Human Empowerment worden geleid door universitair opgeleide consultants met een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt, verschillende branches, organisaties en functies. De kwaliteit en integriteit van het assessment wordt gewaarborgd doordat wij de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) volgen. De deelnemer heeft altijd een terugkoppelingsgesprek over de rapportage. De opdrachtgever ontvangt de rapportage nadat de deelnemer hiermee akkoord is gegaan.

Maak een afspraak

Iedere vraag begint met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bel of mail Roos Awater om een afspraak te maken
(r.awater@human-empowerment.nl / 06 51 27 84 76). In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

Bekijk ons aanbod of maak een afspraak voor een training of coaching op maat!

<< terug naar Talent Empowerment

 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn