• inzicht in je kwaliteiten
  en ontwikkelpunten

Ontwikkelassessment

Als je meer inzicht wilt krijgen in jouw talenten en ontwikkelpunten, dan is een assessment een goede keuze voor jou. Een ontwikkelassessment geeft bijvoorbeeld een antwoord op de volgende vragen:

 • Waar ligt mijn talent? Wat zijn mijn kwaliteiten? Waar sta ik in mijn ontwikkeling?
 • Welke competenties kan ik verder ontwikkelen? Wat zijn mijn valkuilen?
 • Welke ontwikkeling is nodig om in mijn nieuwe functie succesvol aan de slag te gaan?
 • Welke stappen ga ik zetten in mijn loopbaan? Wat past bij mij?

Organisaties zetten een assessment in als zij behoefte hebben aan ondersteuning bij beslissingen over instroom of doorstroom van medewerkers. De interne arbeidsmarkt wordt beter benut en er wordt optimaal gebruik gemaakt van de talenten die in de organisatie aanwezig zijn. Human Empowerment maakt gebruik van analyses en instrumenten waarmee organisaties snel een objectief inzicht krijgen in mensen (MBO/HBO/WO). Door te meten welke drijfveren, talenten, competenties, cognitieve capaciteiten en interesses mensen hebben, kunnen mensen makkelijk gematcht worden met functies, rollen en een passende omgeving.

Programma's

Ieder assessment programma start met een telefonisch of persoonlijk intakegesprek. We inventariseren de behoefte, bespreken welke competenties belangrijk zijn en bepalen een passend assessment programma.

Wij bieden de volgende assessment programma's aan:

Wilt u ook inzicht in de vaktechnische kennis & vaardigheden van uw technici (MBO niveau 3-4)? Speciaal hiervoor heeft Human Empowerment een technisch assessment ontwikkeld:

Kwaliteitswaarborg

De assessments van Human Empowerment worden geleid door universitair opgeleide consultants met een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt, verschillende branches, organisaties en functies. De kwaliteit en integriteit van het assessment wordt gewaarborgd doordat wij de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) volgen. De deelnemer heeft altijd een terugkoppelingsgesprek over de rapportage. De opdrachtgever ontvangt de rapportage nadat de deelnemer hiermee akkoord is gegaan.

Meer weten?

Iedere vraag begint met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Bel of mail Roos Awater om een afspraak te maken
(r.awater@human-empowerment.nl / 06 51 27 84 76). In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

Bekijk ons aanbod of maak een afspraak voor een training of coaching op maat!

<< terug naar Talent Empowerment

 • Begeleiding tijdens het sollicitatietraject

  Juli 2019 - Johan is gestart als Analist bij een serviceorganisatie in de biogasmotorentechniek en vertelt over zijn sollicitatietraject:

  'De snelheid van handelen en de duidelijkheid waarmee het gepaard ging waren een verademing, niets was te veel. Dankzij de goede voorbereiding op het gesprek en de begeleiding tijdens het sollicitatietraject kwam ik goed beslagen ten ijs.´

  Lees meer...
 • Beveiliging van uw gegevens

  Bij Human Empowerment hechten we veel waarde aan veiligheid bij de verwerking van persoonsgegevens. De recruitmentsoftware waarmee wij werken is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Met de ISO certificering zijn de interne procedures rondom informatiebeveiliging verder geformaliseerd en aangescherpt. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Meer dan alleen het invullen van een vacature'


  ‘Ik heb de samenwerking met Human Empowerment als zeer prettig ervaren. Emil en zijn team zijn erg professioneel en luisteren goed naar de wensen van de kandidaat.
  O
  ok nadat ik mijn contract had getekend, hebben we nog fijn contact gehad.'

  Zo beschrijft Koen, één van onze kandidaten (Sales Engineer) zijn ervaring. Lees meer ...

 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'