Onze visie

Human Empowerment werkt vanuit de visie dat mensen het best functioneren, het snelst leren en het meest betrokken zijn als ze werk doen dat is afgestemd op hun drijfveren, talenten en competenties. Ons doel is het realiseren van een succesvolle match tussen mensen en organisaties.

Ontzorgen

Zoekt u talentvolle mensen voor uw organisatie? Of bent u een professional met ambities? Human Empowerment zoekt voortdurend in de markt naar talentvolle kandidaten met de juiste kennis en competenties. In onze samenwerking willen we opdrachtgever én kandidaat zoveel mogelijk ontzorgen. Van kennismaking tot arbeidsovereenkomst. Voor beiden willen we als partner, adviseur en coach optreden in onze werving, selectie, detachering, training, coaching en assessments.

Samenwerken

Een relatie opbouwen en onderhouden op basis van openheid, integriteit en duurzaamheid. Dat vinden wij belangrijk. Dit vertaalt zich in de jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers en in kandidaten die bij ons ´aankloppen´ als ze weer toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Kwaliteit

Kwaliteit heeft onze prioriteit. Dit betekent dat we tijd investeren in een grondige voorbereiding. Onze consultants verdiepen zich in functies, competenties, processen, organisaties en branches. Als klant ziet u dit terug in al onze diensten.

Talenten ontwikkelen

In onze visie beschikt ieder mens over unieke talenten. Wij zien het als een uitdaging om ieders drijfveren, talenten en competenties te ontdekken. In ons programma Talent Empowerment draait alles om het ontdekken en ontwikkelen van talenten.

 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn