Roos Awater
Senior Consultant Talent Empowerment
024 785 39 54
06 51 27 84 76
Expertise: verbindend communiceren, leidinggeven vanuit authenticiteit, professioneel klantcontact en loopbaanontwikkeling

Roos Awater

Mensen in organisaties begeleiden bij het ontdekken van hun talenten en het versterken van hun persoonlijke vaardigheden. Dat is de rode draad in mijn loopbaan sinds ik ben afgestudeerd als onderwijskundige. Als accountmanager, manager, recruiter, ondernemer, trainer en coach heb ik brede kennis en ervaring opgebouwd over gedrag van mensen en teams in organisaties. Mijn specialisaties zijn: verbindend communiceren, leidinggeven vanuit authenticiteit, professioneel klantcontact en loopbaanontwikkeling.

Als Senior Trainer & Coach bij Human Empowerment ben ik verantwoordelijk voor
Talent Empowerment. In Talent Empowerment zijn onze programma’s voor training, coaching en assessment onderbracht. Een beroep wordt een roeping als iemand zijn eigenheid laat zien en zich gedreven voelt. Mijn drijfveer is om dat samen met mensen te ontdekken en bereiken. ‘Harde’ kwaliteiten die klanten mij toekennen zijn: analytisch, structurerend, leergierig, praktisch en resultaatgericht. ‘Zachte’ kwaliteiten: respectvol, betrouwbaar, sensitief, toegewijd en intuïtief.

Als Bestuurslid van de Stichting Technovium lever ik een actieve bijdrage aan het afstemmen van technisch onderwijs en bedrijfsleven in de regio Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik houd ervan om samen met vrienden en familie Italiaans of Aziatisch te koken of te borrelen bij een houtvuurtje in de tuin. Mijn grote liefde is reizen met als favoriete bestemming Australië.

Iedere vraag begint met een gesprek. In dit gesprek maken we kennis, brengen we jouw vraag in kaart en kun jij ervaren of je een klik met mij hebt. Trainen en coachen is mensenwerk en een eerste gesprek is daarom altijd kosteloos. Bel of mail om een afspraak te maken (r.awater@human-empowerment.nl / 06 51 27 84 76).


 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn