• Coaching

Managementcoaching 'verdiepend'


“Successful people become great leaders when they learn to shift

the focus from themselves to others.” Marshall Goldsmith


Managementcoaching 'verdiepend' past bij jou als je:

 • vanuit meer ontspanning, rust en balans wilt leidinggeven

 • meer ‘in control’ wilt zijn door los te laten

 • het gevoel hebt dat je meer uit jezelf én uit je team kunt halen

Resultaten

Na dit coachingsprogramma kun je meer ontspannen en 'vanuit jezelf' leidinggeven. Doordat je ontdekt welke emoties voor jou een grote rol spelen, krijg je inzicht in jouw belemmerende en versterkende patronen. Van hieruit kun je de kwaliteiten van jezelf én je team beter benutten.

 • je ervaart meer zelfvertrouwen, ontspanning en rust in het leidinggeven

 • je kent jezelf beter waardoor je jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten

 • je bent je meer bewust van wat er onbewust speelt in het contact met anderen

Programma

Als leidinggevende in een veranderende omgeving wil je jezelf continu blijven ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling begint met zelfreflecterend vermogen en inzicht in innerlijke drijfveren en patronen. Je versterkt hiermee je natuurlijke vermogen om je aan verschillende situaties aan te passen en bent effectiever in je omgang met anderen. Door het kennen van jezelf én de ander krijg je bovendien meer positieve invloed. Dit is het fundament voor jouw functioneren en communiceren in een leidinggevende rol.

Deze coaching is gebaseerd op de ZKM-methode (ZelfKonfrontatieMethode). In alles wat je doet neem je jouw ervaringen en verleden mee. In deze coaching ga je onderzoeken in hoeverre deze een rol spelen in jouw huidige werk. Op basis hiervan ga je doelen stellen en oefen je met nieuwe vaardigheden en gedrag. Gedurende het traject word je begeleid door een ervaren ZKM-coach. Het programma ziet er als volgt uit:

Fase 1 ZKM-zelfonderzoek:

 • intakegesprek (vrijblijvend en kosteloos)
 • ZKM-zelfonderzoek (4 gesprekken van 2½ uur)
 • persoonlijke rapportage ZKM-zelfonderzoek
 • doelstellend gesprek (1½ uur)

Fase 2 Coaching (gedragsverandering en verankering):

 • 5 coachingsgesprekken (5 gesprekken van 1½ uur)
 • werkboek met opdrachten en oefeningen
 • e-coaching gedurende de looptijd van het programma (ca. 4-6 maanden)
 • voor- en nameting (effectmeting)

ZKM-coaching heeft een aantal unieke kenmerken en verloopt volgens een vaste opbouw.

Afhankelijk van jouw vraag en het verloop van de coaching kunnen we het programma aanpassen.

Voor wie

Managementcoaching is geschikt voor managers en directieleden die de wens hebben om vanuit meer ontspanning, rust en balans leiding te geven. Die meer uit zichzelf én hun team willen halen. Deze verdiepende coaching is geschikt voor vragen die je niet zo gemakkelijk kunt formuleren en die geen kant-en-klaar antwoord hebben. Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt dat ´iets' niet lekker loopt. ZKM-coaching is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling te werken.

Locatie

De coaching vindt plaats op het kantoor van Human Empowerment in Nijmegen. In overleg kan de coaching eventueel plaatsvinden op een andere locatie.

Investering

De investering voor Managementcoaching is € 2950,- ex BTW. Optioneel kun je een driehoeksgesprek met je eigen leidinggevende toevoegen.

Maak een afspraak

Iedere vraag begint met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bel of mail Roos Awater om
een afspraak te maken (r.awater@human-empowerment.nl / 06 51 27 84 76). In dit gesprek
maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart.

Bekijk ons aanbod of maak een afspraak voor een training, coaching of assessment op maat!

<< terug naar Coaching

 • Zo geef je leiding aan een innovatief team

  Als leidinggevende wil je de talenten in je team zo goed mogelijk benutten en dat is een mooie uitdaging! Als managementcoach is het mij, Roos Awater, in de afgelopen jaren opgevallen dat leidinggevenden hun eigen managers vaak als voorbeeld nemen (of juist niet). Daarom ben ik benieuwd naar de ‘best practices’ van leidinggevenden in succesvolle organisaties. Deze wil ik graag met jou delen.

  Lees hier een interview met Bram de Vrught, Business Unit Manager bij het
  succesvolle QING.
 • Communicatieve vaardigheden voor technici

  Laatst vertelde de operations manager van een bedrijf in de machinebouw ons:
  “Medewerkers in onze organisatie hebben vooral interesse in het oplossen van technische problemen. Toch hechten klanten steeds meer waarde aan professionele communicatie. En samenwerken met collega’s zorgt voor een afdeling die beter loopt.”

  Human Empowerment helpt om die vaardigheden aan te scherpen: lees meer ...
 • ‘Als werkzoekende sta je centraal'


  ‘Als werkzoekende sta je bij Human Empowerment centraal. De consultants hebben mij goed voorbereid op mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever en op alle stappen daarna.
  Ze stonden echt voor mij klaar.’

  Zo beschrijft Mohamed, één van onze kandidaten (Jr. Consultant Automatisering) zijn ervaring. Lees meer ...
 • 'Werken als consultant bij Human Empowerment'

  'Als Consultant bij Human Empowerment verdiep je je in branches, organisaties en mensen. Om te slagen heb je doorzettingsvermogen, commercieel & organisatie inzicht en een scherpe blik op persoonlijke drijfveren nodig. Je leert veel mensen kennen en krijgt continu de kans om je skills aan te scherpen en jezelf te verbeteren. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, vooral de vaardigheid om scherpe vragen te stellen zal mij gedurende mijn hele carrière goed van pas komen!'
 • Technische vakkennis én personal skills meten

  Bent u op zoek naar een betrouwbare tool om de vakinhoudelijke kennis & vaardigheden, competenties en ontwikkelpunten van uw monteurs, technici of engineers in kaart te brengen? Human Empowerment heeft een Technisch Assessment ontwikkeld specifiek voor deze doelgroep. Na afloop weten u en uw medewerker precies waar verdere training, opleiding of begeleiding nodig is voor duurzame ontwikkeling. Lees meer...

  Bel voor een kennismakingsgesprek: 024-3650700.
 • Gedetacheerd? Wij investeren in jouw talent.

  Als je gedetacheerd bent via Human Empowerment, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en stappen te zetten in je loopbaan. Een van onze gedetacheerden heeft bijvoorbeeld gekozen voor Talent coaching:

  'Het is fijn om even stil te staan bij dagelijkse praktijksituaties. Zo weet je de volgende keer beter hoe je anders kunt reageren. Ik heb veel praktische tips ontvangen die ik goed kan gebruiken in mijn werk als teamleider.'

Contact

Human Empowerment B.V.

Human Empowerment
Berg en Dalseweg 3
6521 JA Nijmegen
024 785 3954
info@human-empowerment.nl
www.human-empowerment.nl
LinkedIn